Acties 20 januari 2018

Workshop basisfotografie bij Kinderkoppies!

Workshop basisfotografie bij Kinderkoppies!

Heb je een spiegelreflex- of systeemcamera, maar eigenlijk geen idee hoe dat apparaat werkt?

 

Wij helpen je op weg, en na deze intensieve dag heb je genoeg handvaten om betere foto's te maken op de M stand. De automatische piloot ga je daarna echt niet meer gebruiken!
We zullen de theorie op een eenvoudige manier, m.b.v. voorbeeldfoto's uitleggen. Je leert alles over ISO's, diafragma's, sluitertijden, witbalans, scherptediepte, enz.

Het praktijkgedeelte zal buiten plaatsvinden, en bij slecht weer fotograferen we in de fotostudio. Zo kun je meteen uitproberen wat je in de ochtend hebt geleerd.
De workshop vindt plaats in onze fotostudio in Papendrecht. Er is koffie/thee en uiteraard een heerlijke lunch!

 

Voor wie: beginnende fotografen/automatische piloten
Wanneer? Vrijdag 16 maart, zaterdag 17 maart of zaterdag 24 maart
Prijs: €75
Tijd: 10:00 uur - 16:00 uur
Aantal deelnemers: maximaal 8
Aanmelden kan via de website: aanmeldformulier
   
Lees meer...
Voorpagina 18 oktober 2016

 

                                

Wat is er nou leuker dan een mooie foto aan de muur van je (klein)kinderen? Maar het komt er maar niet van.... ja, dat moeten we echt eens doen, druk druk druk? Dit kennen we allemaal wel denk ik... toch?

Daarom bieden wij cadeaubonnen aan. Leuk om te geven, leuk om te krijgen! Zodra je de bon krijgt, maak je meteen een afspraak voor een reportage.
Wil je liever een buitenreportage? Ook dan is het raadzaam om de datum alvast te prikken, want voor je het weet, staat de agenda bij jullie en bij Kinderkoppies alweer vol!

Cadeaubonnen zijn te verkrijgen met een bedrag, of ter waarde van een fotoreportage naar keuze. Opsturen is ook geen probleem!

 
Lees meer...
Voorpagina 16 mei 2016

Strand minishoots

zaterdag 4 en zondag 26 juni organiseren we 2 actiedagen op het strand. Heerlijk ontspannen op de foto met je kind(eren), partner, opa/oma of gewoon mooie foto’s van jezelf. Alles is mogelijk!

Het strand is veelzijdig. Denk aan duinen, helmgras, sloophout, zand, er zijn genoeg mogelijkheden! Bij alle weersomstandigheden kunnen we prachtige foto’s maken. Alleen als ze de hele dag regen voorspellen, zullen we een nieuwe datum prikken, maar daar gaan we niet vanuit!

 

Kosten van de fotoreportage: 
mini reportage: €50 (ca 30 min.) 
Uitgebreide reportage: €75 (45-60 min.) 
gebaseerd op max 5 personen uit 1 gezin. €5 toeslag p.p. extra.
inclusief 3 afdrukken van 13x18cm

 

Daarnaast hebben we nog diverse voordeelpakketten samengesteld (de 3 afdrukken van 13x18cm zijn hier ook bij inbegrepen):
medium: canvasdoek 30x40cm: €50
large: 10 digitale bestanden: €75
XL: alle foto’s digitaal: €100
all-in: alle foto digitaal + canvas 30x40cm: €150
(deze voordeelpakketten zijn dus exclusief de reportageprijs!)

 

Na het boeken van een afspraak ontvang je een bevestiging via de mail en is de afspraak definitief.
Ook zal hier meer informatie in vermeld worden over de locatie en wat handige tips.

 

Op de strand sessies zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Dus..... stuur ons een mail met de gewenste dag/tijd en beleef het mee!

Lees meer...
Voorpagina 07 april 2016

Moederdag actie 2016

MOEDERDAG

8 mei is het weer zover: moederdag! Wil je je vrouw, moeder, oma of zus dit jaar verwennen met een mooi cadeau? Woensdag 13 en zaterdag 16 april zijn er weer mini sessies!

De mini shoot duurt ca. 20 minuten en geldt voor alle leeftijden.
Dus je kan ook je vervelende zus van 18 overhalen om eens samen op de foto te gaan. Wat zal je moeder blij zijn! ?

wanneer: 13 en 16 april
tijdsduur: ca. 20 minuten
Kosten: €50 inclusief 3 digitale bestanden 
Locatie: op een buitenlocatie in Papendrecht (als 't weer meezwerkt)

Prijs is gebaseerd op max 3 personen. Extra personen €5 toeslag p.p.

Stuur ons een PB of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en... wees snel! Deze dagen zitten altijd snel vol!

Lees meer...
Blog 22 maart 2016

Newborn girl

Dinsdag hadden we een kleine dame op bezoek. We hadden haar huisje (mama) al gefotografeerd tijdens de zwangerschap, en nu was het tijd voor de newbornreportage.
We hebben een speciaal actiepakket voor een zwangerschapsreportage in combinatie met een newbornreportage. Het leuke is ook, dat je hierdoor foto's kunt combineren, en bv een foto van moeder met dikke buik, en daarna een foto van moeder met de baby op de buik.
Deze foto hebben we ook tijdens deze reportage gemaakt, maar die houden we nog even geheim!
 
Ze wilde pas aan de reportage beginnen nadat haar darmpjes leeg waren, en daarna was ze zo opgelucht, dat ze 2,5 uur lang heeft geslapen! We hebben alles met haar mogen doen, in schalen gefotografeerd, lekker op de beanbag, bij papa en mama, alles vond ze prima.
 
Hoe we weten dat ze het allemaal prima vond? Dat is in de bovenstaande foto wel te zien. Ze liet regelmatig een big smile zien :-)
 
Hieronder zie je een making-of foto om te laten zien dat veiligheid bij ons het belangrijkst is: onze stagiaire Danielle houdt het hoofdje goed in de gaten. Deze dame lag goed stabiel, dus hadden we dit keer aan 1 vinger genoeg! Niet alle baby's vinden dit prettig, maar als het uiteindelijk wel lukt met een baby, is het resultaat ook meteen geweldig!
Lees meer...
Informatie 13 maart 2016

Algemene voorwaarden

Bij het plaatsen van een opdracht accepteert u de algemene voorwaarden van Fotostudio Kinderkoppies.

1. Op alle foto’s door Fotostudio Kinderkoppies gemaakt, rust copyright. Foto’s blijven eigendom van Fotostudio Kinderkoppies.
Foto´s die door Fotostudio Kinderkoppies worden gemaakt, mogen niet gebruikt worden in media, tijdschriften, e.d. zonder schriftelijke toestemming en naamsvermelding.

Na de reportage stelt Fotostudio Kinderkoppies klein formaat afbeeldingen beschikbaar met watermerk, die op social media websites, weblogs e.d. gebruikt mogen worden, zolang het watermerk zichtbaar blijft.

2. Het is niet toegestaan om gekochte foto's in te scannen om zelf fotoproducten mee te bestellen. Wij willen niet verantwoordelijk gehouden worden voor de slechte onscherpe kwaliteit.
U kunt in dat geval beter een digitaal bestand kopen, zodat u met de juiste kwaliteit een fotoproduct kunt bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om via ons fotoproducten te bestellen, het is dan niet nodig om een digitaal bestand te kopen.

3. Een afspraak is definitief zodra de fotograaf en de klant een datum voor de fotoreportage overeengekomen zijn. In geval van ziekte of een andere (goede) reden, is het mogelijk om een afspraak te verzetten.
Mocht de afspraak geannuleerd worden binnen 5 dagen voor de fotoreportage, brengen wij 50% van de reportagekosten in rekening. Als er binnen 24 uur voor de afspraak geannuleerd wordt (of niet komt opdagen), wordt er 100% in rekening gebracht. Uiteraard kan de afspraak wel kosteloos verzet worden.
Let op: indien de afspraak verzet wordt naar een aantal maanden verderop wordt er gewerkt met 50% aanbetaling.

4. Mocht de fotoshoot niet gelukt zijn omdat je kind ontroostbaar was, of niet helemaal lekker was, maken we gewoon een nieuwe afspraak. 
De fotoshoot wordt op dat moment wel betaald, maar uiteraard is de nieuwe afspraak gratis.
LET OP! Dit geldt alleen voor kindjes die bv huilen, ziek zijn geworden, e.d. Voor het gedrag van de kinderen zijn de ouders verantwoordelijk. M.a.w.: zijn de kinderen dwars/vervelend, en wordt er niet ingegrepen door de ouders, heeft u geen recht op een herkansing, maar is het aan u om de kinderen weer in het gareel te krijgen.... ;-)
(dit geldt uiteraard niet voor kinderen met autisme e.d., hiervoor hebben wij alle begrip en proberen we alles zo rustig en voorbereid mogelijk te laten verlopen)

5. Indien Fotostudio Kinderkoppies de afspraak niet kan nakomen door bv. ziekte zal deze kosteloos op een ander tijdstip met u worden afgesproken. Mocht door bijvoorbeeld een technische storing aan de apparatuur de afspraak niet door kunnen gaan, zal Fotostudio Kinderkoppies kosteloos een andere afspraak met u maken. 

6. Direct na de fotoreportage rekent u de fotoreportage af. Bij newbornreportages werken we met 50% aanbetaling.

7. De fotoreportage duurt ca 30-45 minuten. Het kan soms weleens wat langer duren, dat is geen probleem, maar er zijn grenzen. Voor elke 30 minuten dat de
fotoreportage uitloopt, wordt er € 20,- in rekening gebracht.

8. Tot 6 maanden na de datum van de reportage zijn nabestellingen mogelijk. Later kunnen wij niet garanderen ivm computer crashes, volle harde schijven, wij kunnen de foto's helaas niet eeuwig bewaren.

9. Fotostudio Kinderkoppies is niet aansprakelijk voor schade aan uw eigendommen tijdens de reportage. Houd uw kinderen tijdens de reportage in de gaten dat zij niet aan de (dure) apparatuur zitten, de fotograaf heeft daar niet altijd tijd voor.

10. Kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m. acties / aanbiedingen.

11. Cadeaubonnen van Fotostudio Kinderkoppies zijn alleen bij onze fotostudio te verkrijgen en in te leveren. Geldigheidsduur is 1 jaar. 
De bon is weliswaar ook na dat jaar in te leveren, maar het is mogelijk dat u een bedrag moet bijbetalen ivm prijsverhogingen.

12. Cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor een geldbedrag. In overleg is de bon overdraagbaar, maar alleen als dit is afgestemd met Fotostudio Kinderkoppies. 
     Verkopen op Marktplaats is NIET toegestaan! Dit maakt de bon ongeldig.

Lees meer...

Baby- en kinderfotografie

Kinderen groeien en veranderen zo snel, dat is niet bij te houden! Maar gelukkig hebben we de foto's nog... ;-)

Lees meer...

Outdoor fotografie

Liever geen studiofoto's, maar lekker buiten in het groen of juist meer industrieel? Doen we!

Lees meer...

Zwangerschapsfotografie

Je bent zwanger, wat een ervaring! Je lichaam verandert, je geniet van de groeiende baby in je buik.

Lees meer...
Prijzen 26 februari 2016

Nabestellingen

Studioprijzen m.i.v. 1 juni 2014

Digitaal:    

Digitale fotobestanden in groot formaat JPG (voor particulier gebruik!): 
10 foto’s          €75 (foto's worden via Wetransfer.nl gemaild)
11-15 foto’s     €110 (DVD)
16-20 foto’s     €140 (DVD)
21-25 foto’s     €175 (DVD)
Alle foto’s        €200 (inclusief harmonica'boekje' van 10x10cm incl 6 foto’s twv €19,95)
LET OP: De 'alle foto's' prijs is alleen geldig bij normale reportages, niet bij combi shoots en baby abonnementen. Informeer naar de prijzen.

Foto afdrukken: Foto afdrukken: Foto op canvas (incl. vernislaag)

rechthoekig formaat: 
10x15 € 5
13x18 € 6
20x30 € 10
24x30 € 15
30x40 € 17,50
50x70 € 35
70x100 € 40
overige formaten op aanvraag

vierkant formaat:
11x11 € 5
13x13 € 6
15x15 € 7,50
20x20 € 10
25x25 € 15
30x30 € 17,50
overige formaten op aanvraag

30x30 cm + 20x30cm € 50,- 
40x40 cm + 30x45cm € 60,- 
50x50 cm + 40x60cm € 75,- 
60x60 cm + 50x70cm € 90,- 
70x70 cm + 60x80cm € 110,- 
80x80 cm +70x100cm € 125,-
90x90 cm +80x120cm € 150,-
100x100 cm +90x115cm € 190,-
overige formaten op aanvraag

Foto op kunststof Foto op houten blok Foto op acrylglas (5mm dik) 

30x40 cm € 50 
40x60 cm € 60 
50x70 cm € 70
70x100 cm € 125 
100x100 cm € 150
overige formaten op aanvraag

10x15 cm € 20 
13x18 cm € 30 
20x30 cm € 42,50
fotohart 11 cm € 20 
fotohart 18 cm € 30
fotohart 22 cm € 35
overige formaten op aanvraag
30x40 cm € 75
40x60 cm € 115 
50x70 cm € 145
70x100 cm € 215 
100x100 cm € 290
overige formaten op aanvraag
Fotoalbums    
Luxe mini-album 
met magneetsluiting

incl. 12 ingeplakte foto's van 10x10 cm
kleur: wit
€ 45

Mini accordeon album 

incl. 6 ingeplakte foto's van 10x10 cm met kaft.
kleur: zilver


€ 35

Digitaal fotoalbum 20x20cm

Prachtig digitaal fotoalbum met kunstlederen cover in wit of zwart 

- vlakliggende pagina’s
- incl. ca. 25 bewerkte foto’s
- Prijs: € 175,- 
- extra pagina’s / foto's tegen meerprijs

Prijs 20x30: €225,-
Prijs 30x30: €250,-

Lees meer...